Cornulete cu spanac si ricotta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 3855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj rotund
  • 100g spanac (fiert si stors de apa)
  • 100g ricotta
  • 2 lg smantana(sau branza cremoasa tip Philadelphia)
  • 1 ou+1 galbenus(pt uns)
  • 8 feliute de cascavat afumat
  • sare,piper
  • 1 lingurita de nucusoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu spanac si ricotta:

1.Intr-un bol puneti ingredientele:spanac,ricotta,smantana,1 ou,sare,piper,nucusoara si mestecati.

2.Intindeti discul de aluat si taiati 8 triunghiuri.Impartiti umplutura,puneti si feliuta de cascaval afumat,se fac cornuletele,le ungeti cu un galbenus de ou si le dati la cuptor la 180° timp de 30 de minute.

Serviti calde sau reci.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitive